Spacey SS Shirt Black

2 000,-
Størrelse

Spacey SS Shirt fra Sunflower er en sommerlig skjorte laget av tung heklet bomull. Skjorten har avslappet passform og lukkes med corozo-knapper. Den har et unikt utseende med heklet struktur, perfekt for varme sommerdager til din favorittjeans eller shorts.

  • Kortermet skjorte i heklet struktur
  • Avslappet passform
  • Tilgjengelig i tre farger denne sesongen
  • Laget av 100% bomull

Farge: Svart

100% bomull

Modellen er 185 og har på seg størrelse medium.

Normal i størrelsen.

Vi introduserer SUNFLOWER på Retro, moderne herreklær designet i København for menn på jakt etter en frisk tilnærming til mote. SUNFLOWER lager moderne herreklær som balanserer diskré, intelligent design med respekt for skreddertradisjoner. Merket er designet i København av et kollektiv av sterke personligheter innen herremote, som ble frustrert over forbigående moter og motetrender som endret seg for hver sesong. Sunflower jobber iherdig for å skape det beste sluttproduktet, gjennom insistering på å skaffe stoffer av beste kvalitet, teknisk innovasjon og konstruksjon av dyktige håndverkere.

Komfortable skjorter og jeans 

Fra Sunflower finner du myke og lette t-skjorter av bomull, jeans i en avslappet passform og hverdagsskjorter i unike design som gir antrekket et løft. De klassiske jeansene i modellen Loose og Standard er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag. De er komfortable, stilrene og enkle å style både i hverdagen og til finere anledninger. Bla deg gjennom utvalget og finn nye garderobefavoritter. 

Shop the look