Stripe Oxtown TF Sky

1 100,-
Størrelse

Stripe Oxtown TF Sky er en oxfordskjorte fra Barbour. Oxfordskjorten er en tidløs klassiker som kombinerer enkelhet med sofistikert stil. Prydet med brodert logo på brystet samt den klassiske button-down kragen.

  • Produsert i en myk, slitesterk oxfordvev av bomull.
  • Button-down krage.
  • Brodert logo på venstre bryst.
  • Omkrets av mansjett justeres med to knapper.
  • Blå striper

Farge: Blå

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse large.

Det britiske merket Barbour symboliserer kvalitet, holdbarhet og stil, og åpnet sin første butikk i South Shields, England, helt tilbake i 1894 av grunnlegger John Barbour. Merket er fremdeles familieeid og drives i dag, flere generasjoner senere, av Margaret Barbour. Over tre århundrer har altså Barbour designet og produsert sin robuste og klassiske oilskin-jakke, men de har også etter hvert utviklet mer komplette kolleksjoner av moderne design.

Voksede jakker med Ashby og Beaufort i spissen

Hele filosofien bak Barbour var å skape klær som var skapt for å vare, gjerne over flere generasjoner. Teknologien bak oilskin-kvaliteten er at de både kan vedlikeholdes og brukes om og om igjen, i all slags vær. Disse klassiske jakkene, med modeller som Beaufort og Ashby i spissen, inspirerer til eventyr som jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som den enkle og tradisjonelle designet gjør at de kan brukes med det meste du allerede har i basegarderoben din.

Retro er glade for å nå tilby et flott utvalg nøye utvalgte varer fra det tradisjonsrike engelske merket Barbour!

Shop the look