HOT DROP 🔥

Bird Graphic Print Hiking Tee White

1 400,-
Størrelse

Bird Graphic Print Hiking Tee White fra Drake's er en klassisk t-skjorte i 100% bomull. Laget i Portugal. Denne t-skjorten er kuttet i en klassisk form og bruker en betydelig bomullsjersey, og er sporty og allsidig. Dette er en variant av den bestselgende Hiking Tee, men har et unikt sesongmessig print på ryggen, her med en tropisk fugl i merkets primærfarger; blå, rød og grønn.

  • Hiking Tee med unikt print
  • 100% bomull og produsert i Portugal
  • Farge: hvit med print

100% bomull

Normal til litt liten i størrelsen, gå gjerne opp om du vanligvis ligger mellom to størrelser.

Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!