Easy Overdyed SS Black

1 100,-
Størrelse

Easy Overdyed SS Black fra danske Sunflower er en supermyk t-skjorte i en lett børstet bomullskvalitet. T-skjorten har merkets logo printet på brystet med vintage effekt.

  • T-skjorte i børstet bomull
  • Logo på brystet
  • Normal passform

100% bomull

Litt liten i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Vi introduserer SUNFLOWER på Retro, moderne herreklær designet i København for menn på jakt etter en frisk tilnærming til mote. SUNFLOWER lager moderne herreklær som balanserer diskré, intelligent design med respekt for skreddertradisjoner. Merket er designet i København av et kollektiv av sterke personligheter innen herremote, som ble frustrert over forbigående moter og motetrender som endret seg for hver sesong. Sunflower jobber iherdig for å skape det beste sluttproduktet, gjennom insistering på å skaffe stoffer av beste kvalitet, teknisk innovasjon og konstruksjon av dyktige håndverkere.

Komfortable skjorter og jeans 

Fra Sunflower finner du myke og lette t-skjorter av bomull, jeans i en avslappet passform og hverdagsskjorter i unike design som gir antrekket et løft. De klassiske jeansene i modellen Loose og Standard er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag. De er komfortable, stilrene og enkle å style både i hverdagen og til finere anledninger. Bla deg gjennom utvalget og finn nye garderobefavoritter.