Equipped Tee White

900,-
Størrelse

The Equipped Tee fra Gramicci er en grafisk t-skjorte som er flott å legge til utendørskolleksjonen din. Grafikken på baksiden av skjorten viser fjellklatreutstyr som en vannflaske, tau, klatresko og shorts, alt festet til Gramicci-logoen med karabinkroker. Det unike designet og komfortnivået til denne t-skjorten i økologisk bomull gjør den til et flott tillegg til garderoben din. Den fremre venstre brystet har Gramicci-logoen med ordene "Utstyrt for bevegelse".

  • Laget med organisk Jersey
  • Graphic t-skjorte for fjellklatrere og motebevisste
  • Unisex hverdags-t-skjorte
  • Økologisk t-skjorte som er behagelig og myk

100% bomull

Normal i størrelsen, avslappet passform. Modellen er 190 cm og har på seg str. medium.

Gramicci bygger sin innovasjon og lidenskap ut i fra troen på at verden er mer enn bare et sted å bo; det er et sted å vokse opp, starte en familie, reise til ukjente deler og nyte naturens frihet.  Gjennom Gramiccis grunnlegger Mike Grahams lidenskap for klatring og friluft har Gramicci utviklet klær med friluftsliv i tankene. Detaljer som innebygde nylonbelter, kile i skrittet for bedre bevegelighet og komfort underbygger Gramicci sin egen evne til innovasjon.

40 år med bevegelse

I over 40 år har Gramicci fortsatt å innovere og pushe nye ideer, samtidig som den har beholdt sin opprinnelige etos. Siden den Gramicci-shortsen ble sydd sammen i Mike Grahams garasje, forblir konseptet det samme – det er slitesterke, funksjonelle klær, designet med bevegelse i tankene.

 

Shop the look