Ezra Relaxed Solotex Twill Shorts Sediment Green

1 400,-
Størrelse

Ezra Solotex Short fra Norse Projects med avslappet passform og elastisk midje, konstruert med en ytelsesstretch twill med Solotex®. Det pustende stoffet er behandlet med en PFC-fri DWR-finish for å holde deg tørr og komfortabel. Shortsen er motstandsdyktig mot rynker og har snøring i midjen. Den har også glidelåsgylf og raffinerte indre detaljer. Solotex® er et garn med en fjærlignende spiralformet molekylstruktur som gir utmerket stretch og sørger for god komfort. 

  • Laget av 100 % polyester (Solotex®)
  • Zip fly
  • Avslappet passform
  • Stil-nr: N35-0603

Farge: Grønn

100 % polyester (Solotex®)

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Norse Projects har i en årrekke levert kolleksjoner med stilrene og behagelige klær og tilbehør til den moderne mannen. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker, men etter hvert ble fokuset flyttet over på egne kolleksjoner, og i dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.

Skandinavisk minimalisme

Hos Retro har Norse Projects lenge vært et viktig merke i både våre butikker og i nettbutikken, der de har vært en sterk representant for den skandinaviske stilen i form av sine rene linjer, tidløse farger og materialer, samt den kvaliteten vi ønsker å levere til våre kunder. Som fundament i deres kolleksjoner har vi alltid basefavoritter som bestselgerstrikken Sigfred Lambswool, de avslappede buksene og shortsene Ezra, de stilrene Johannes t-skjortene og den allsidige Sports Twill Cap. I tillegg kommer det danske merket med nye farger, plagg og prints hver eneste sesong - som sørger for at vi alltid har spennende og delikate nyheter i butikkene våre.

Shop the look