Knitted Polo Shirt Navy

1 400,-
Størrelse

Knitted Polo Shirt er sesongens nye strikkede piquet fra vårt eget merke Onesto. Plagget har en nydelig melert tekstur og er laget i en sommerlig bomullskvalitet som føles lett og behagelig på kroppen. Style den gjerne med vår egen Capri Pant - en avslappet dressbukse som skapt for sommeren.

  • Strikket polo i bomull
  • Retro sitt eget merke
  • Tilgjengelig i to farger; marineblå og mørk beige

 

100% bomull

Slim fit passform, normal i størrelsen. Modellen er 189 cm og har på seg størrelse large.

Onesto er Retro sitt eget merke av stilrene og klassiske plagg til herre. Onesto sine kolleksjoner består av dresser, blazere, bukser, skjorter og strikk av høy kvalitet - designet og produsert for den stilbevisste mannen.

Klassiske tilskudd til basegarderoben

Grunntanken bak Onesto er å tilby tidløse plagg som går rett inn i basegarderoben. På vår og sommer består kolleksjonene av sesongdresser og blazere, linskjorter og dressbukser og shortser i linblanding. På høst og vinter byr Onesto på mer dresser, bukser og blazere for den aktuelle sesongen. Her lager vi også et stort utvalg strikk i ulike varianter og materialblandinger, alt fra lett merinoull til kasjmirblandinger. I tillegg har vi alltid et utvalg basedresser som er tilgjengelig året rundt. Det du kan være helt sikker på er at Onesto står for de klassiske og tidløse plaggene du trenger - hele året gjennom.