Linen and Cotton Polo Brown

4 300,-
Størrelse

Linen and Cotton Polo Brown fra Lardini er en behagelig kortermet poloskjorte i en linblanding. Det eksklusive ribbestoffet tilbyr enestående komfort. Brunfargen legger til et preg av allsidig eleganse. Bruk denne poloskjorten for å fordype deg i en kombinasjon av særegen stil og materialer av høy kvalitet med den uforlignelige håndverkskunsten til Lardini-kreasjoner.

  • Ribbestrikket
  • Polokrage
  • Lin og bomull
  • Ribbetrikkete kanter

73% Lin 27% Bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse large.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!

Shop the look