Mercerized Cotton Polo Shirt Black

1 600,-
Størrelse

Mercerized Cotton Polo Shirt Black fra Stenströms er en poloskjorte, laget av mercerisert bomull og har perlemorsknapper, enkle mansjetter og en klassisk krage.

  • Jersey
  • Kort Erm
  • Perlemor-knapper

100% bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse large.

Utforsk det omfattende utvalget av skandinaviske skjorter av høy kvalitet med Stenströms hos Retro. Som en ledende leverandør av klassiske og moderne skjorter, er vi stolte av å tilby dette anerkjente svenske merket til våre kunder. Med røtter tilbake til 1899 og en kontinuerlig satsing på detaljer og kvalitet, har merket etablert seg som en pålitelig leverandør av tidløse skjorter. Fra å bli utpekt som kongelig hoffleverandør til å levere moderne og stilfulle skjorter i over 125 år, har Stenströms alltid vært i forkant av skjortemoten. De er dedikert til å holde tritt med de nyeste trendene og designimpulsene, samtidig som de opprettholder sitt fokus på kvalitet og håndverk. Se hva som gjør Stenströms-skjortene unike her!

Oppdag vårt mangfoldige utvalg av Stenströms-skjorter, gensere og tilbehør

Vårt sortiment av Stenströms-skjorter omfatter et bredt spekter av passformer, størrelser og materialer, slik at du kan finne den perfekte skjorten som passer din stil og preferanser. Vi tilbyr også strikkegensere og tilbehør som hankie og mansjettknapper fra merket. Blant våre bestselgere finner du to skjortetyper: Slimline, som er kroppsnær, og Fitted Body, som tilbyr en mer vanlig passform. Hos Retro har vi alltid disse to skjortene tilgjengelig i bomull året rundt, og vi supplerer sortimentet med ulike materialer og farger avhengig av sesongen. Merino Wool Half Zip er også en allsidig basegenser som følger oss gjennom alle årstider, mens Mercerized Jersey Polo Shirt er en favoritt blant våre kunder og en av våre mest solgte produkter. Enten du trenger en skjorte til kontoret, en formell anledning eller bare ønsker å oppgradere din hverdagsgarderobe, har Stenströms det du trenger.