Mercerized Polo Navy

1 600,-
Størrelse

Stenströms Mercerized Polo. Denne poloskjorten er laget av høykvalitets mercerisert bomull, som gir en myk og glatt tekstur samtidig som den holder seg motstandsdyktig mot slitasje over tid.

Perfekt for enhver anledning fra avslappede helgeaktiviteter til formelle middager. Poloskjorten har også en klassisk krage og en tre-knapps lukking i front, som gir et klassisk og sofistikert utseende.

Med sin moderne passform og slitesterke materialer, er denne poloskjorten et pålitelig valg for enhver garderobe. Prøv Stenströms Mercerized Polo i dag og opplev den ultimate kombinasjonen av stil og komfort.

100% bomull

Modellen er 187 cm og har på seg størrelse medium. 

Stenströms har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap. Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Merkets fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har de funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den. Vi tilbyr ferdige skjorter i ulike passformer og størrelser, samt skreddersydde skjorter tatt på dine mål fra Stenströms i butikkene våre. 

Stenströms er alltid på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så de kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den.