Mike Structured Poloshirt Orange

1 500,-
Størrelse

Mike Structured Poloshirt Orange fra Oscar Jacobson er en strukturert piqueet som skapt for sommeren. Denne modellen er laget av 100% bomull, som gir den en behagelig passform og en moderne silhuett. Den har en myk krage som legger til et snev av sofistikasjon til antrekket. Slim fit passform.

  • Piquet med strukturert kvalitet
  • Laget i ren bomull
  • Tilgjengelig i tre farger denne sesongen

Farge: Orange

100% bomull

Slim fit passform. Litt liten i størrelsen, så gå gjerne opp om du ligger mellom to størrelser.

Opplev svensk fremragende håndverk innen herremote med Oscar Jacobson, et navn synonymt med kvalitet og eleganse siden 1903. Hos Retro er vi stolte av å presentere dette ikoniske merket, kjent for sitt fokus på håndverk og tidløs stil. Vårt samarbeid med Oscar Jacobson gjør det mulig for oss å tilby et nøye kuratert utvalg av luksuriøse herreklær, inkludert dresser, blazere, bukser og skjorter laget av førsteklasses materialer. Enten du leter etter sofistikert kontorantrekk eller uanstrengt elegante basisplagg, tilbyr Retro et mangfoldig utvalg som passer enhver moderne manns garderobebehov.

Utforsk vår kolleksjon av dresser, skjorter, bukser, blazere og mer fra Oscar Jacobson.

Med røtter i Borås, hjertet av svensk tekstilhandel, har Oscar Jacobson vokst frem som et symbol på skandinavisk eleganse, der tradisjon møter moderne stil. Hvert plagg gjenspeiler merkets arv av kvalitet, og garanterer både en perfekt passform og tidløs stil. Oppdag våre tidløse favoritter som alltid er tilgjengelige sesong etter sesong hos Retro. Fra den klassiske elegansen til Edmund Blazer til den sofistikerte dobbeltspente Farris Blazer. Vår basis t-skjorte, Kyran T-Shirt, gir en enkel, men stilig look, mens Danwick Trousers tilfører en touch av raffinement til enhver anledning. Utforsk disse essensielle plaggene som utgjør grunnstammen i enhver velkledd manns garderobe.