NB Athletics Premium Logo Relaxed Tee White

500,-
Størrelse

Denne New Balance Athletics t-skjorten er designet med fritidsdager i tankene. Laget av myk bomull som er behagelig å ha på seg, blir den avslappede passformen bare med på å forsterke dette estetiske uttrykket. På brystet fullfører en logo inspirert av 90-tallet designet.

  • 100% bomull,
  • rund hals
  • ribbekanter
  • Farge: hvit

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse large.

Hos Retro har vi et  et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra New Balance, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag! Den populære 530-modellen tok moteverdenen med storm, og ble brukt av kjendiser og folk verden over - til alle anledninger! De ulike sneakermodellene fra New Balance er både komfortable og stilrene, og kan enkelt styles med både jeans, dressbukser, kjoler og til treningen. 550-modellen er en mer chunky sneaker som har et streetwear-preg over seg, og passer godt til deg som liker en mer oversized og avslappet look. 

New Balance - Trendy sneakers

Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. New Balance er et ikonisk merke innen sport -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening og i hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Se våre ferskeste nyheter fra New Balance her!

Shop the look