Ranger Elderflower Tee Dk Green

1 400,-
Størrelse

Ranger Elderflower Tee Dk Green fra Holzweiler er en t-skjorte trykt med sesongens blomsterkunst som gjenspeiler temaet "Rewilding" i Holzweilers SS24-kolleksjon. Holzweiler-logo på brystet. Laget av ren økologisk bomull, har den en rund hals og senkede skuldre.

  • T-skjorte med avslappet passform
  • Rund hals og senkede skuldre
  • Blomstermønster på ryggen og Holzweiler-logo på brystet

Farge: Grønn

100% Bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look