Retro x Drake's Printed Hiking Tee White

1 400,-
Størrelse

RETRO X DRAKE'S

Vi er stolte av å kunne introdusere Retro x Drake's Flagship Tee. Et unikt samarbeid mellom Retro og Drake's med et eksklusivt print på både ryggen og brystet.

Dette særegne printet fanger øyeblikket og viser fram vår flaggskipsbutikk i hjertet av Trondheim - Olav Tryggvasons gate. Denne bygningen, med sin blendende arkitektur og historiske verdi, blir nå en del av din personlige stil.

Bli en del av historien vår ved å bære denne unike t-skjorten, som bringer sammen det beste fra Retro og Drake's. Uansett om du er en lojal fan eller bare ønsker å uttrykke din kjærlighet til Trondheim

Hiking Tee fra Drake's er en klassisk t-skjorte i 100% bomull. Laget i Portugal. Denne t-skjorten er kuttet i en klassisk form og bruker en betydelig bomullsjersey, og er sporty og allsidig.


Laget i Portugal
Farge: Hvit

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Liten i størrelsen, gå gjerne opp sammenlignet med din vanlige størrelse.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

Avslappet eleganse

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!