Simon Loose Organic Heavy Jersey N Logo T-Shirt Dark Ice Blue

950,-
Størrelse

Norse Projects Simon Loose Organic Heavy Jersey N Logo T-Shirt. En boxy og kraftig bomulls t-skjorte, med en brodert Norse "N" på brystet. Denne t-skjorta fra Norse Projects er et allsidig plagg i blå farge. Style den gjerne sammen med jeans eller for et mer sporty uttrykk kan du style den sammen med en joggebukse og hvite sneakers. 

  • Laget av tung bomull
  • Avslappet, boxy passform
  • Allsidig plagg å ha i garderoben da den kan styles på ulike måter

Farge: Blå

100% bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse large.

Norse Projects har i en årrekke levert kolleksjoner med stilrene og behagelige klær og tilbehør til den moderne mannen. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker, men etter hvert ble fokuset flyttet over på egne kolleksjoner, og i dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.

Skandinavisk minimalisme

Hos Retro har Norse Projects lenge vært et viktig merke i både våre butikker og i nettbutikken, der de har vært en sterk representant for den skandinaviske stilen i form av sine rene linjer, tidløse farger og materialer, samt den kvaliteten vi ønsker å levere til våre kunder. Som fundament i deres kolleksjoner har vi alltid basefavoritter som bestselgerstrikken Sigfred Lambswool, de avslappede buksene og shortsene Ezra, de stilrene Johannes t-skjortene og den allsidige Sports Twill Cap. I tillegg kommer det danske merket med nye farger, plagg og prints hver eneste sesong - som sørger for at vi alltid har spennende og delikate nyheter i butikkene våre.