Sticky Frog Tee White

900,-
Størrelse

Sticky Frog Tee fra Gramicci er en av merkets klassiske t-skjorter med en avslappet passform og behagelig følelse. Den unike grafikken viser en frosk, Gramicci-logoen og fargerike bokstaver langs froskedesignet. Grafikken er trykket større på baksiden av t-skjorten og mindre på venstre bryst. Denne t-skjorten er laget av et organisk bomullsmateriale som gir den en tørr følelse.

  • Laget med økologisk jersey
  • T-skjorte med avslappet passform
  • Fargerik grafikk av en frosk og Gramicci-logoen
  • Myk økologisk t-skjorte

100% bomull

Normal i størrelsen, avslappet passform. Modellen er 190 cm og har på seg str. medium.

Gramicci bygger sin innovasjon og lidenskap ut i fra troen på at verden er mer enn bare et sted å bo; det er et sted å vokse opp, starte en familie, reise til ukjente deler og nyte naturens frihet.  Gjennom Gramiccis grunnlegger Mike Grahams lidenskap for klatring og friluft har Gramicci utviklet klær med friluftsliv i tankene. Detaljer som innebygde nylonbelter, kile i skrittet for bedre bevegelighet og komfort underbygger Gramicci sin egen evne til innovasjon.

40 år med bevegelse

I over 40 år har Gramicci fortsatt å innovere og pushe nye ideer, samtidig som den har beholdt sin opprinnelige etos. Siden den Gramicci-shortsen ble sydd sammen i Mike Grahams garasje, forblir konseptet det samme – det er slitesterke, funksjonelle klær, designet med bevegelse i tankene.

 

Shop the look