Structured Cotton Polo Beige

4 300,-
Størrelse

Structured Cotton Polo Beige fra Lardini er en poloskjorte med korte ermer og tofarget strikk. Denne poloskjorten uttrykker en uformell, men likevel sofistikert stil, mens fargen beige/rust skaper en dristig kombinasjon. Laget av eksklusiv tofarget jacquard bomullsstoff, har plagget en fortryllende, intrikat veving. Ideell for å gjøre hverdagen om til en mulighet til å uttrykke en særegen stil.

  • 100% Bomull
  • Ribbestrikkede kanter
  • Tofarget bomullsstrikk

100% Bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse large.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!