Washed SS Hiking Tee French Blue

1 100,-
Størrelse

Washed SS Hiking Tee fra Drake's er en klassisk t-skjorte i 100% bomull. Laget i Portugal. Denne t-skjorten er kuttet i en klassisk form og bruker en betydelig bomullsjersey, og er sporty og allsidig. Sammenlignet med den vanlige Hiking Tee har denne modellen et lett vasket utseende, perfekt for vår og sommer.

  • Hiking Tee i vasket utgave
  • 100% bomull og produsert i Portugal
  • Farge: lys blå

100% bomull

Normal til litt liten i størrelsen, gå gjerne opp om du vanligvis ligger mellom to størrelser.

Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!