Birkholm Solotex Twill Vest Black

2 300,-
Størrelse

En lett isolert vest i stretchy twill. Det pustende stoffet er behandlet med en PFC-fri DWR-finish for å holde seg tørr og komfortabel. Vesten fra Norse Projects har god holdbarhet og er motstandsdyktig mot rynker. Denne vesten har glidelås foran, side- og brystlommer, samt en pakkefunksjon på baklommen. Designet for å være et allsidig plagg og er en perfekt løsning for overgangsvær. Den oppleves lett på kroppen og har stretch som sørger for god bevegelighet. Vesten blir liten om man ruller eller bretter den sammen, noe som gjør den enkel å pakke med seg om man er på farten.

  • Solotex®-garn
  • Stretch
  • Isolert med lavvekts OctaMesh
  • Pustende

Farge: Svart

100% polyester (Solotex)
Lining: 100% polyester mesh

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Norse Projects har i en årrekke levert kolleksjoner med stilrene og behagelige klær og tilbehør til den moderne mannen. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker, men etter hvert ble fokuset flyttet over på egne kolleksjoner, og i dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.

Skandinavisk minimalisme

Hos Retro har Norse Projects lenge vært et viktig merke i både våre butikker og i nettbutikken, der de har vært en sterk representant for den skandinaviske stilen i form av sine rene linjer, tidløse farger og materialer, samt den kvaliteten vi ønsker å levere til våre kunder. Som fundament i deres kolleksjoner har vi alltid basefavoritter som bestselgerstrikken Sigfred Lambswool, de avslappede buksene og shortsene Ezra, de stilrene Johannes t-skjortene og den allsidige Sports Twill Cap. I tillegg kommer det danske merket med nye farger, plagg og prints hver eneste sesong - som sørger for at vi alltid har spennende og delikate nyheter i butikkene våre.

Shop the look