Reversible Fleece Vest Dark Navy

2 000,-
Størrelse

Utforsk allsidig stil og funksjonalitet med Gramiccis Reversible Fleece Vest fra Gramicci! Denne vesten er laget av holdbar Thermal Fleece og vannavstøtende Nylon Tussah, og den gir deg det beste fra begge verdener. Med en frontglidelås og to praktiske sidelommer, er den perfekt for utendørsaktiviteter.

Denne vesten er ikke bare praktisk, den er også stilig. Med en romslig passform kan du bruke den som både et ytre plagg og et mellomlag, og den passer like bra for både menn og kvinner. Uansett om du er på eventyr i naturen eller bare ønsker å holde deg varm og komfortabel, er vår Reversible Fleece Vest det ideelle valget. Gjør deg klar for all slags vær med denne allsidige og funksjonelle vesten!

100% polyester

Modellen er 184 cm og har på seg størrelse large.

Gramicci bygger sin innovasjon og lidenskap ut i fra troen på at verden er mer enn bare et sted å bo; det er et sted å vokse opp, starte en familie, reise til ukjente deler og nyte naturens frihet. 

Gjennom Gramiccis grunnlegger Mike Grahams lidenskap for klatring og friluft har Gramicci utviklet klær med friluftsliv i tankene. Detaljer som innebygde nylonbelter, kile i skrittet for bedre bevegelighet og komfort underbygger Gramicci sin egen evne til innovasjon.

 

 

Shop the look