Avignon/Griff Noire-Gr Noir

5 800,-
Størrelse
Avignon eller "The French Cut" som noen kaller det. Denne klassiske stilen fra Paraboot har en overdel i 100 % skinn, alt håndlaget i Frankrike. Bemerkelsesverdige detaljer inkluderer en stormsveis i skinn på en robust original gummisåle i helskinnfôr med en innersåle i helskinn. Det øvre skinnet er laget av noe av det høyeste klasse kalveskinn som er tilgjengelig og er både smidig og sterkt.
 
Farge: Sort

100% skinn. Gummisåle

Normal i størrelsen.

Paraboot sin historie starter i Frankrike på slutten av 1800-tallet da bondesønnen Rémy Alexis Richard arbeidet på et skoverksted. Richard tok sjansen, dro til Paris for å selge inn sine egentegnede sko. Store kunder i Paris kjøper idéen og han starter en forretning. Da han på reise til USA, oppdaget gummistøvler, tok han med seg idéen hjem og utviklet skinnstøvler med gummisåler. Dette var starten for Paraboot, og navnet ble registrert i 1927. 

Paraboot er i dag blitt drevet av fire familiegenerasjoner med sterke verdier. Paraboot legger stor vekt på valget av det fineste skinnet til overdel, fôr, innleggsåle og yttersåle. Gummisålene blir fremdeles produsert med de samme blandingene og prosessene som originalen. Kjærligheten for kvalitetsprodukter er tydelig, Paraboot forblir trofaste mot tradisjonelle håndsydde teknikker. Deres produkter understreker Paraboots stolthet av sine edle materialer, detaljer som utgjør forskjellen og respekt for foten.