BB550NEC White/Incense

1 800,-
Størrelse

BB550NEC White/Incense er en ny colorway fra New Balance og deres ikoniske 550-modell. Dette er en low-top sneaker med en silhuett sterkt inspirert av 80-tallets basketball, men gjenskapt i moderne design og teknologi. En ikonisk og tidløs sneaker som er laget i lær med meshdetaljer og en kraftig gummisåle. En moderne klassiker!

Lær, mesh og gummisåle.

Normal i størrelsen. 

Følg størrelsesguiden for å finne din størrelse (gjelder lengde på innvendig såle): 

41,5: 26 cm 

42: 26,5 cm 

42,5: 27 cm 

43: 27,5 cm 

44: 28 cm

44,5: 28,5 cm 

45: 29 cm 

45,5: 29,5 cm 

Hos Retro har vi et  et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra New Balance, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag! Den populære 530-modellen tok moteverdenen med storm, og ble brukt av kjendiser og folk verden over - til alle anledninger! De ulike sneakermodellene fra New Balance er både komfortable og stilrene, og kan enkelt styles med både jeans, dressbukser, kjoler og til treningen. 550-modellen er en mer chunky sneaker som har et streetwear-preg over seg, og passer godt til deg som liker en mer oversized og avslappet look. 

New Balance - Trendy sneakers

Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. New Balance er et ikonisk merke innen sport -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening og i hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Se våre ferskeste nyheter fra New Balance her!