BESTSELGER 🥇

Boston Shearling Suede Leather Mocha

2 000,-
Størrelse

BIRKENSTOCK Boston - signaturskoen som er perfekt året rundt. Denne avslappede og justerbare tøffelen har en formtilpassende korksåle som gir komfort hele dagen. Denne klassiske modellen kommer nå med en ekstra koselig versjon med myk shearling-fôr - det ideelle skovalget for hyggelige vinterkvelder. Overdelen er laget av myk semsket skinn. Med anatomisk formet kork-latex innersåle, justerbar rem med metallspenne og EVA-såle. Laget i Tyskland.

  • Ytterstoff: Semsket skinn
  • Innerfôr: Saueskinn
  • Innersåle: Kork
  • Yttersåle: EVA (etylvinylacetat)

Normal i størrelsen.

Birkenstock er ikke bare kjent for sine ergonomiske sandaler og tøfler, Birkenstock er en trend i motebildet verden over! Merkets sandaler er minst like komfortable som de er stilfulle. Retro har et bredt utvalg av farger og modeller, slik at du finner sko fra Birkenstock som passer din personlige stil og behov.

Birkenstock er en tysk skoprodusent som har vært i drift siden 1774. Merket ble grunnlagt av Johann Adam Birkenstock, og har siden den gang vært kjent for sin unike ortopediske såleteknologi som gir optimal støtte og komfort til føttene.

I løpet av 1900-tallet ble Birkenstock mer og mer populær som en behagelig og funksjonell sko for mennesker som var på farten. Men det var ikke før på 90-tallet at Birkenstock begynte å bli en del av motekulturen. På denne tiden begynte moteikoner som Kate Moss og Heidi Klum å bruke Birkenstock-sandaler, og merket ble raskt et symbol på den avslappede og bohemske stilen som ble populær på denne tiden.

I dag er Birkenstock fortsatt et svært populært skomerkerne blant motebevisste mennesker. Merkets enkle design og høye komfortnivå passer perfekt inn i den minimalistiske og casual moteestetikken som er så populær i dagens moteverden. Birkenstock tilbyr også et bredt utvalg av stiler og farger som passer for enhver stil og smak.

Enten du trenger en praktisk sandal til hverdagsbruk eller en stilig sko som passer perfekt til sommerens festivaler og utendørsarrangementer, så er Birkenstock et merke som har noe å tilby deg. Med over 250 års erfaring i bransjen og et uovertruffent fokus på kvalitet og komfort, er det ingen tvil om at Birkenstock fortsetter å være en av de mest elskede og ettertraktede skomerkerne i verden i dag.