Chambord/Tex Marron Lis Cafe

5 800,-
Størrelse

Paraboot Chambord er det ultimative valget for den moderne gentleman med sans for stil og komfort. Disse håndverkede skoene kombinerer fransk ekspertise og tradisjon med en moderne vri. Hvert par er nøye laget av erfarne håndverkere i Saint-Jean-de-Moirans, Frankrike, og resultatet er en sko som er like komfortabel som den er elegant.

Chambord-modellen har en tidløs design som passer til enhver anledning. Den er laget av førsteklasses skinn som bare blir bedre med alderen, og den solide sålen gir enestående støtte og komfort hele dagen. Med sitt klassiske snitt og raffinerte detaljer, vil Paraboot Chambord være en verdifull del av din skogarderobe i årene som kommer.

100% skinn

Normal i størrelsen

Paraboot sin historie starter i Frankrike på slutten av 1800-tallet da bondesønnen Rémy Alexis Richard arbeidet på et skoverksted. Richard tok sjansen, dro til Paris for å selge inn sine egentegnede sko. Store kunder i Paris kjøper idéen og han starter en forretning. Da han på reise til USA, oppdaget gummistøvler, tok han med seg idéen hjem og utviklet skinnstøvler med gummisåler. Dette var starten for Paraboot, og navnet ble registrert i 1927. 

Paraboot er i dag blitt drevet av fire familiegenerasjoner med sterke verdier. Paraboot legger stor vekt på valget av det fineste skinnet til overdel, fôr, innleggsåle og yttersåle. Gummisålene blir fremdeles produsert med de samme blandingene og prosessene som originalen. Kjærligheten for kvalitetsprodukter er tydelig, Paraboot forblir trofaste mot tradisjonelle håndsydde teknikker. Deres produkter understreker Paraboots stolthet av sine edle materialer, detaljer som utgjør forskjellen og respekt for foten.