Chukka Suede Brown

3 000,-
Størrelse

Fliteless - Chukka Suede Brown. Opplev den subtile elegansen og uovertruffen komfort med Fliteless Chukka Suede. Disse Chukka-støvlene i semsket skinn kombinerer tidløs stil med enestående komfort. Fra formelle anledninger til avslappede dager, disse støvlene tilbyr allsidig bruk og sørger for at du beveger deg i stil og komfort hele dagen.

Semsket skinn

Fliteless er en spennende norsk bedrift som har tatt sikte på å endre spillereglene for klassiske herresko. Med et sterkt fokus på komfort og helse, har de skapt sko laget for å vare. Det som virkelig skiller dem ut, er deres innovative tilnærming til å redusere avfallsmengden ved produksjon.

Med en lidenskap for å lage produkter som er både komfortable og varige, har Fliteless skapt et konsept som ikke bare tenker på kundenes føtter, men også på å redusere overproduksjonen. Det bærekraftige engasjementet til Fliteless er tydelig i deres valg av materialer. Ved å bruke resirkulerte materialer fra gamle yttersåler, plastflasker og brukt gummi, tar Fliteless aktivt grep for å minimere miljøavtrykket.