Cornaro Deep Forest Suede

4 600,-
Størrelse

Cornaro Deep Forest Suede fra Diemme Footwear er en kraftig skinnsko for bruk på høst og vår. Dette er en sko som stilmessig havner i kategori med Roccia Basso og Ampezzo, som vi har hatt tidligere, men fremstår i stor grad som en hybrid av de to modellene. Cornaro er inspirert av tradisjonelle hiking boots, med lav ankel, grov såle og merkets kjente lisser og metallkroker. Alle skoene er håndlaget i Diemme sin egen fabrikk, og har et voksbehandlet semsket skinn med en lett, men solid såle, kan den takle hard bruk i naturen, men også skapt for den urbane eventyreren.

  • Kraftig skinnsko inspirert av klassiske hiking boots
  • Semsket skinn og grov gummisåle
  • Til bruk både i byen og i naturen
  • Farge: mørk grønn med brun såle og brune detaljer
  • Kommer med to sett lisser; lilla mønstret og grønne

Semsket skinn, glatt skinn og gummisåle.

Normal i størrelsen.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang.

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene. Les mer om hvorfor Diemme-sko er bestselgere hos oss!