Crosby Moc Toe Chukka Tobacco

4 500,-
Størrelse
Drake's lager sitt fottøy i Italia av den fineste semsket skinn. Crosby tar en treøyet silhuett og legger til særegne sømmer i mokkasinstil, og skaper en stil som samtidig er robust og raffinert. Disse skoene overlegne i sin konstruksjon, og bruker overdel i semsket skinn og en slitesterk gummisåel. Ekstraordinært allsidig, og kan styles med denim og strikkevarer i til hverdags, eller skreddersøm til de mer spesielle anledningene.
 
Normal i størrelsen
Laget i Italia
Ufôret
Moc-Stitched Toe
Premium semsket skinn
Crepe-såle
 
Farge: Lys brun

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!