HOT DROP 🔥

Handball Spezial Black/White

1 250,-
Størrelse

Handball Spezial Black/White fra Adidas er en stil som er elsket av fotballfans og moteinteresserte i hele verden. Skoen ble originalt designet for idrett, men ble etter hvert også et stilikon. Denne versjonen av Handball Spezial har en semsket overdel i nubuck for en smidig følelse. Den myke yttersålen i naturgummi holder den tro mot vintage-røttene.

  • Normal passform
  • Lukking med lisser
  • Svinenubuck i overdelen
  • Yttersåle i naturgummi
  • Bedre komfort og ytelse med OrthoLite®-innleggssålen
  • Myk følelse

Produktfarge: Core Black / Cloud White / Gum

Produktkode: DB3021

Semsket nubuckskinn og såle i naturgummi.

Normal i størrelsen.

Nå har Retro endelig fått inn Adidas sine populære Gazelle Indoor, Samba OG, Handball Spezial og Campus 00s. Skoene til merket har gjort seg kjent verden over, og blir brukt av kjendiser og moteinteresserte folk på alt fra rød løper til arbeidsdagen. Adidas sneakers kan brukes sammen med omtrent alt du har i garderoben. Style de sammen med kjoler, dressbukser, jeans eller shorts for en unik, avslappet look. 

Reisen til Adidas

Adidas har med sine tre striper blitt ikonisk. Selskapets historie går helt tilbake til 1920, hvor grunnleggeren Adolf («Adi») lagde sine første par sko hjemme på kjøkkenet hos sin mor. I 1949 ble Adidas grunnlagt og merket fikk raskt internasjonal anerkjennelse. Adidas er i dag verdens nest største produsent av sportstøy og de imponerer stadig med innovative design og funksjoner. Idrettsutøvere, sporty og motebevisste mennesker verden over sverger til Adidas sin merkevare.