M1906RCA Eclipse/Black

1 700,-
1 020,-
Størrelse

New Balance M1906RCA er en løpesko fra New Balance som er designet for å gi god demping og stabilitet. Skoen har en elegant og stilren look, og kan brukes både til trening og som en del av et hverdagsantrekk. Overdelen er laget av et slitesterkt og pustende mesh-materiale, mens mellomsålen er utstyrt med Fresh Foam X-teknologi for en myk og responsiv løpeopplevelse. Skoen har også en slyngekonstruksjon som gir en sikker passform rundt foten.

  • Mesh-overdel
  • Fresh Foam X-mellomsåle
  • Gummiyttersåle

Hos Retro har vi et  et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra New Balance, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag! Den populære 530-modellen tok moteverdenen med storm, og ble brukt av kjendiser og folk verden over - til alle anledninger! De ulike sneakermodellene fra New Balance er både komfortable og stilrene, og kan enkelt styles med både jeans, dressbukser, kjoler og til treningen. 550-modellen er en mer chunky sneaker som har et streetwear-preg over seg, og passer godt til deg som liker en mer oversized og avslappet look. 

New Balance - Trendy sneakers

Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. New Balance er et ikonisk merke innen sport -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening og i hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Se våre ferskeste nyheter fra New Balance her!