BESTSELGER 🥇

Marostica Low Cloud Cream

3 700,-
Størrelse

Marostica Low Cloud Cream - en helt unik variant av Marostica Low Sneaker, designet gjennom et spennende samarbeid mellom Diemme og Retro. Fargen på denne skoen er nøye utvalgt for å gi et friskt pust og unik stil. Håndlaget i italiensk semsket skinn og produsert med omhu i Diemme-fabrikken i Veneto, Italia, representerer denne skoen en perfekt kombinasjon av eksklusivitet og funksjonalitet. Med den ikoniske skarpe silhuetten og lave toppen skiller Cloud Cream-varianten seg ut med stilige ytelsesdetaljer, inkludert metallisk maskinvare. En delikat sydd gummikant forbinder elegant den myke læroverdelen med den robuste gummisålen. Denne oppmerksomheten på detaljer, kombinert med designet, gjør Cloud Cream til et ettertraktet valg for de som setter pris på både estetikk og komfort i sine sneakers. Enten det er den karakteristiske silhuetten, den elegante maskinvaren eller den komfortable passformen som gir et sikkert grep rundt føttene, er Cloud Cream en unik favoritt blant skoentusiaster.

  • Marostica Low er har blitt en ettertraktet klassiker
  • Håndlaget i Diemme-fabrikken i Veneto, Italia
  • Laget av italiensk semsket skinn
  • Skarp silhuett med lav topp
  • Elegante ytelsesdetaljer som metallisk maskinvare
  • Delikat sydd gummikant som forbinder læroverdelen med gummisålen
  • Favorisert for både design og praktiske funksjoner
  • Gir et komfortabelt grep rundt føttene
  • Tre sett lisser medfølger
  • Unik colorway eksklusiv for Retro

Farge: Beige (Cloud Cream)

Semsket skinn og gummisåle.

Normal i størrelsen.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang.

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene. Les mer om hvorfor Diemme-sko er bestselgere hos oss!