Marostica Low Day Dreaming Suede

3 700,-
Størrelse

Marostica Low er en superpopulær sneaker fra Diemme!

Marostica Low er Diemmes første sneaker noensinne, og har blitt en ettertraktet klassiker! Denne varianten med navnet Day Dreaming Suede er håndlaget i italiensk semsket skinn i Diemme-fabrikken i Veneto, og har en skarp silhuett med lav topp med elegante ytelsesdetaljer som metallisk maskinvare, og en delikat sydd gummikant som subtilt forbinder den myke læroverdelen med den solide gummisålen. Marostica Low er en favoritt ikke bare for sin design og sine praktiske funksjoner, men også for sitt komfortable grep rundt føttene.

  • Marostica Low er har blitt en ettertraktet klassiker
  • Håndlaget i Diemme-fabrikken i Veneto, Italia
  • Laget av italiensk lær
  • Skarp silhuett med lav topp
  • Elegante ytelsesdetaljer som metallisk maskinvare
  • Delikat sydd gummikant som forbinder læroverdelen med gummisålen
  • Favorisert for både design og praktiske funksjoner
  • Gir et komfortabelt grep rundt føttene

Farge: hvit og lilla mønstret

Semsket skinn og gummisåle

Normal i størrelsen.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang.

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene. Les mer om hvorfor Diemme-sko er bestselgere hos oss!

Shop the look