HOT DROP 🔥
Ny farge!

Marostica Low Klein Blue Suede

3 700,-
Størrelse

Marostica Low, en høyt elsket sneaker fra Diemme som raskt har blitt en tidløs klassiker. Dette mesterverket er ikke bare Diemmes første sneaker, men også et kunstverk skapt for hånd i deres anerkjente fabrikk i Veneto, Italia. Hver sko bærer tydelig preg av Diemmes ekspertise og er produsert med grundig omhu. Marostica Low Black Suede har en karakteristisk silhuett med lav topp og er utstyrt med forseggjorte ytelsesdetaljer, inkludert metallisk maskinvare. En delikat sydd gummikant binder elegant sammen den myke læroverdelen med den solide gummisålen, skaper en enhetlig og stilig finish. Denne sneakeren har oppnådd høy status både for sitt estetisk tiltalende design og sine praktiske funksjoner. Enten det er den markante silhuetten, den elegante maskinvaren eller den komfortable passformen som sikrer et trygt grep rundt føttene, har Marostica Low Black Suede blitt en favoritt blant skoentusiaster. Denne sneakeren er en perfekt balanse mellom stil og funksjonalitet, og den svarte semskede skinnvarianten gir et ekstra nivå av eleganse.

  • Marostica Low er har blitt en ettertraktet klassiker
  • Håndlaget i Diemme-fabrikken i Veneto, Italia
  • Laget av italiensk semsket skinn
  • Skarp silhuett med lav topp
  • Elegante ytelsesdetaljer som metallisk maskinvare
  • Delikat sydd gummikant som forbinder læroverdelen med gummisålen
  • Favorisert for både design og praktiske funksjoner
  • Gir et komfortabelt grep rundt føttene

Farge: Klein Blue / blå

Semsket skinn utvendig, glatt skinn innvendig og såle i gummi. 

Normal i størrelsen.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang.

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene. Les mer om hvorfor Diemme-sko er bestselgere hos oss!