BESTSELGER 🥇

Marostica Low White Nappa

3 700,-
Størrelse

Marostica Low, en høyt elsket sneaker fra Diemme, har raskt blitt en tidløs klassiker. Dette er ikke bare Diemmes første sneaker, men også et håndlaget mesterverk produsert i deres anerkjente fabrikk i Veneto, Italia. Hver sko gjenspeiler ekspertisen til Diemme og er skapt med omhu. Marostica Low har en markant silhuett med lav topp, og er utstyrt med raffinerte ytelsesdetaljer som metallisk maskinvare. En delikat sydd gummikant binder sammen den myke læroverdelen med den solide gummisålen, skaper en enhetlig og stilig finish. Denne sneakeren har oppnådd status for både sitt estetisk tiltalende design og sine praktiske funksjoner. Enten det er den skarpe silhuetten, den elegante maskinvaren eller den komfortable passformen som gir et sikkert grep rundt føttene, har Marostica Low blitt en favoritt blant skoentusiaster.

  • Marostica Low er har blitt en ettertraktet klassiker
  • Håndlaget i Diemme-fabrikken i Veneto, Italia
  • Laget av italiensk lær
  • Skarp silhuett med lav topp
  • Elegante ytelsesdetaljer som metallisk maskinvare
  • Delikat sydd gummikant som forbinder læroverdelen med gummisålen
  • Favorisert for både design og praktiske funksjoner
  • Gir et komfortabelt grep rundt føttene

Farge: Hvit

Finner du ikke størrelsen din? Retro Bergen har også denne modellen, så ta gjerne kontakt med de om vi er utsolgt i nettbutikken.

Skinn og gummisåle.

Normal i størrelsen.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang.

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene. Les mer om hvorfor Diemme-sko er bestselgere hos oss!