Michael/Marche II Noire-Lis Noir

5 500,-
Størrelse
Michael/Marche II Noire-Lis Noir fra Paraboot. Denne ikoniske modellen, skapt av den andre Richard-Pontvert-generasjonen, ble preget av fødselen til Michel Richard i 1945. Den er anerkjent over hele verden og har overlevd tidene, tilpasset seg alle generasjoner og alle stiler.
 
  • Pipesøm Derby, 2 maljer.
  • Skinnfôret modell, ekte norsk welted
  • Ekte gummisåle.
  • Farge: svart

100% skinn, gummisåle. 

Paraboot sin historie starter i Frankrike på slutten av 1800-tallet da bondesønnen Rémy Alexis Richard arbeidet på et skoverksted. Richard tok sjansen, dro til Paris for å selge inn sine egentegnede sko. Store kunder i Paris kjøper idéen og han starter en forretning. Da han på reise til USA, oppdaget gummistøvler, tok han med seg idéen hjem og utviklet skinnstøvler med gummisåler. Dette var starten for Paraboot, og navnet ble registrert i 1927. 

Paraboot er i dag blitt drevet av fire familiegenerasjoner med sterke verdier. Paraboot legger stor vekt på valget av det fineste skinnet til overdel, fôr, innleggsåle og yttersåle. Gummisålene blir fremdeles produsert med de samme blandingene og prosessene som originalen. Kjærligheten for kvalitetsprodukter er tydelig, Paraboot forblir trofaste mot tradisjonelle håndsydde teknikker. Deres produkter understreker Paraboots stolthet av sine edle materialer, detaljer som utgjør forskjellen og respekt for foten.