Montana/Jannu+Int 8 Noire Vel Noir

3 500,-
Størrelse

Montana fra Paraboot er inspirert av klatrefottøy fra 1970-tallet, og denne robuste modellen er som skapt for både terrengvandring, byvandring og alt derimellom. Klassisk brun og svart i fargen, dette paret er laget av glatt skinn og er designet med gummilister rundt foran og bak på skoen for å gi optimalt grep på ujevne overflater.

Normal i størrelsen.

Paraboot sin historie starter i Frankrike på slutten av 1800-tallet da bondesønnen Rémy Alexis Richard arbeidet på et skoverksted. Richard tok sjansen, dro til Paris for å selge inn sine egentegnede sko. Store kunder i Paris kjøper idéen og han starter en forretning. Da han på reise til USA, oppdaget gummistøvler, tok han med seg idéen hjem og utviklet skinnstøvler med gummisåler. Dette var starten for Paraboot, og navnet ble registrert i 1927. 

Paraboot er i dag blitt drevet av fire familiegenerasjoner med sterke verdier. Paraboot legger stor vekt på valget av det fineste skinnet til overdel, fôr, innleggsåle og yttersåle. Gummisålene blir fremdeles produsert med de samme blandingene og prosessene som originalen. Kjærligheten for kvalitetsprodukter er tydelig, Paraboot forblir trofaste mot tradisjonelle håndsydde teknikker. Deres produkter understreker Paraboots stolthet av sine edle materialer, detaljer som utgjør forskjellen og respekt for foten.