BESTSELGER

Original Achilles Low 1528 White

4 700,-
Størrelse

Stilrene, hvite sneakers fra Common Projects. Achilles Low White er en klassisk sneaker som passer til flere anledninger. Skoen er gjort i italiensk nappa-skinn og med vulkanisert gummisåle for ekstra slitestyrke. Sålen er i tillegg randsydd, som vil si at selve gummisålen sys direkte sammen med lær-upperen. 

  • Laget av italiensk nappa-skinn
  • Vulkanisert såle
  • Inngraverte gulldetaljer beskriver modellnummer, størrelse og fargekode

Kan behandles med produkter fra Jason Markk.

Farge: Hvit

100% skinn. 

Skoen er litt stor på størrelsen. Vi anbefaler de som ligger mellom to størrelser å gå ned til nærmeste hele størrelse.

Hos Retro har vi tilbydd Common Projects i mange sesonger, og den kjente Achilles skoen kommer inn hos oss sesong etter sesong. Merket produserer hvite sneakers som gjør at de enkelt fullfører et hvert antrekk. I tillegg til å produsere sneakers, så tilbyr merket også loafers og de basketinspirerte skoene Bball.

Klassiske hvite sneakers

Common Projects startet da Peter Poopat og Flavio Girolami møttes. De delte en felles lidenskap for sneakers, og hadde enda ikke funnet en førsteklasses fritidssko som  føltes luksuriøs, samtidig som den ikke ofret stil. Navnet "Common Projects" ble til fordi Peter og Flavio ofte jobbet sammen på felles prosjekter! Sammen med en fabrikk i Italia produserte de sin første sko, Achilles og startet Common Projects i 2004. Merket lar seg inspirere av forskjellige skotyper fra både basket, tennis og løping. Alle skoene produseres i Italia av de ypperste materialer for god komfort og kvalitet. Utforsk utvalget av sko fra Common Projects! 

Shop the look