Roccia Basso Faded Black

4 200,-
Størrelse

Diemme Roccia Basso er et par robuste og stilige sko som vil være perfekte for deg som liker å være aktiv og på farten. Skoene er laget av skinn med en holdbar såle, noe som gjør dem ideelle for fotturer og andre utendørsaktiviteter. Med sin lavprofil og lettvektsdesign, vil skoene være behagelige å ha på seg hele dagen. De har også en god støtdemping, noe som gjør dem ideelle for lange turer og aktiviteter med høy intensitet. Med sin stilrene og tidsløse design, vil Diemme Roccia Basso sko være et flott valg for både hverdags- og fritidsbruk.

Gummi og semsket skinn.

Normal i størrelsen.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang. 

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene.