HOT DROP 🔥

SL 72 RS Blue/White

1 150,-
Størrelse

SL 72 RS Blue/White fra Adidas er en hyllest til Adidas-arkivene, og er en enkel sko som tar deg gjennom dagen med både stil og komfort. Overdelen av glatt skinn og det syntetiske fôret føles mykt mot foten, og EVA-mellomsålen sørger for demping med lav vekt. Yttersålen av gummi gir godt grep på bakken. Disse sneakersene er enkle, men stilige, og viser frem adidas Originals-filosofien til klassisk, sportsinspirert design som er laget for livet.

  • Normal passform
  • Lukking med lisser
  • Overdel av skinn
  • Syntetisk fôr
  • EVA-mellomsåle
  • Yttersåle av gummi

Produktfarge: Blue / Core White / Better Scarlet

Produktkode: IG2132

Semsket skinn, nylon og gummisåle.

Normal i størrelsen.

Nå har Retro endelig fått inn Adidas sine populære Gazelle Indoor, Samba OG, Handball Spezial og Campus 00s. Skoene til merket har gjort seg kjent verden over, og blir brukt av kjendiser og moteinteresserte folk på alt fra rød løper til arbeidsdagen. Adidas sneakers kan brukes sammen med omtrent alt du har i garderoben. Style de sammen med kjoler, dressbukser, jeans eller shorts for en unik, avslappet look. 

Reisen til Adidas

Adidas har med sine tre striper blitt ikonisk. Selskapets historie går helt tilbake til 1920, hvor grunnleggeren Adolf («Adi») lagde sine første par sko hjemme på kjøkkenet hos sin mor. I 1949 ble Adidas grunnlagt og merket fikk raskt internasjonal anerkjennelse. Adidas er i dag verdens nest største produsent av sportstøy og de imponerer stadig med innovative design og funksjoner. Idrettsutøvere, sporty og motebevisste mennesker verden over sverger til Adidas sin merkevare.