XT-6 White/White/Lunar Rock

1 900,-
1 330,-
Størrelse
XT-6 White/White/Lunar Rock. Et Salomon-ikon som ikke trenger et introduksjon, XT-6 stammer fra en lang rekke stillegender og har mestret overgangen til urbane landskapet. XT-6 bringer ny tekstur og dybde til familien, med robuste materialer lagt over sammensydde paneler og sydd Sensifit-konstruksjon, for en mer lagdelt retrofølelse.
 
Farge: Hvit

Normal i størrelsen.

Er du klar for å oppgradere joggeskogarderoben din? Da bør du utforske det beste av sporty sneakers med Salomon hos Retro. Siden 1947 har Salomon vært et ikon innen friluftsliv og eventyr, og levert førsteklasses utstyr for alpinister og eventyrlystne sjeler over hele verden. Hos Retro fører vi arven videre ved å tilby et nøye utvalg av Salomon-sko som perfekt utfyller dagens motebilde. De har tydelig mestret overgangen fra sportssegmentet til det urbane miljøet, og tilbyr nå et bredt spekter av sko i ulike modeller som passer like godt til utendørs eventyr som til daglig bruk.

Sporty sneakers fra Salomon kombinerer funksjon med stil, og gir deg det beste av begge verdener.

Vårt utvalg av Salomon-sneakers tilbyr en perfekt blanding av funksjon og stil. Fra de tidløse favorittene som XT-6 til de nyeste trendene som ACS+, har vi skoene som passer dine behov og din stil. Velg blant et variert utvalg av modeller og farger for å finne din perfekte match. Uansett hvilken stil du foretrekker, kan du være sikker på at joggesko fra Salomon vil løfte antrekket ditt med både stil og komfort. Med sin komfortable passform og trendy utseende er de ideelle for både fritidsaktiviteter og bylivet. Se det nyeste innen Salomon her!