D Front Logo Cord Baseball Cap Red

1 200,-
Størrelse

D Front Logo Cord Baseball Cap Red fra Drake's er deres utgave av den klassiske baseballcapsen, laget med seks paneler, inspirert av vintage sportscapser. Med en myk krone og en forsiktig buet topp, har den en avslappet silhuett som bringer tankene til en tidligere æra med sportswear.

Capsen er laget av en fin kordfløyel vevd nær Oglio-elven i den italienske provinsen Brescia siden 1883, og med merkets "D" brodert over bremmen.

100% bomull

 

Onesize. Justerbar størrelse.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!