Unisex

Dune Beige Seaqual

775,-
Størrelse

Nyhet! Dune Beige Seaqual er en helt ny modell fra Varsity Headwear som er produsert av resirkulert polyester fra blant annet havbruk. Dette er et steg i retning av å bli mer og mer bærekraftig i årene fremover.

Capsen har en ny soft front som gir et avslappet uttrykk og følelse. Den er lett å pakke og er rynkefri - med andre ord perfekt for sommerens eventyr! Seaqual-kolleksjonen er også vindtett og hurtigtørkende, og finnes nå i tre flotte farger; Dune Beige, Pine Green og Summer Navy.

Alle capsene til Varsity er unisex. I nettbutikken finner du de fordelt under hhv. dame- og herrevarer.

Materiale: 100% resirkulert polyester

Følg størrelsesguiden for å finne din størrelse:

Small: 55-56 cm
Medium: 57-58 cm
Large: 59-60 cm
X-large: 61-62 cm 

Varsity Headwear. I deres søken etter den perfekte caps endte de norske brødrene Sebastian og Aleksander opp med å designe sin egen caps. Guttene i Varsity Headwear har fokus på stoffer av høy kvalitet og bærekraftig produksjon. De leverer capser med fantastisk passform og eksklusive materialer. Capsene fra Varsity Headwearer en klar helårsfavoritt i tilbehørskategorien hos RETRO. Hver sesong utarbeides det nye kolleksjoner i ulike stofftyper, utviklet i samarbeid med veveriet de bruker i Biella-regionen i Nord-Italia.