Ink Black Cotton

850,-
Størrelse

Ink Black Cotton fra Varsity Headwear er en av de nyere linjene fra det norske merket, med en caps som er laget i 100% økologisk bomull. Dette er definitivt et produkt som kommer til å passe perfekt inn i vår- og sommergarderoben.

Kvaliteten kommer fra Stotz i Sveits og er av typen Ventile Cotton. Ventile er en patentert stoffkvalitet med utrolig gode egenskaper. På grunn av vevsmåten fremstår Ventile som vanntett, uten å ha en teknisk membran. Stoffet har ekstremt gode pusteegenskaper og veier svært lite.

Capsene er unisex.

Materiale: 100% økologisk bomull.

Justerbar nylonstropp og Varsity-emblem i metall.

Størrelsesguide: small: 55-56 cm, medium 57-58 cm, large 59-60 cm, XL 61-62 cm.

Varsity Headwear. I deres søken etter den perfekte caps endte de norske brødrene Sebastian og Aleksander opp med å designe sin egen caps. Guttene i Varsity Headwear har fokus på stoffer av høy kvalitet og bærekraftig produksjon. De leverer capser med fantastisk passform og eksklusive materialer. Capsene fra Varsity Headwearer en klar helårsfavoritt i tilbehørskategorien hos RETRO. Hver sesong utarbeides det nye kolleksjoner i ulike stofftyper, utviklet i samarbeid med veveriet de bruker i Biella-regionen i Nord-Italia.