La Casquette Shell Green

1 200,-
Størrelse

Eksklusiv nyhet fra Drôle de Monsieur!

La Casquette Shell Green er en del av merkets Capsule Summer Collection for SS23, og er kun mulig å kjøpe i et knippe utvalgte butikker på verdensbasis. Kolleksjonen ble lansert 21. april og kommer i et svært begrenset antall.

Capsen har merkets kjente passform og justerbare stropp bak. Ellers har capsen det unike designet og motivet fra deres limiterte kapselkolleksjon, og matches gjerne med jakken og shortsen i samme stil.

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med designernes signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av kolleksjonene til Drôle de Monsieur. 

Shop the look