La Casquette Slogan Beige

800,-
Størrelse

Drôle de Monsieur sin Slogan Beige Lue er et stilig og moteriktig tilbehør som er perfekt for å fullføre et hvilket som helst antrekk. Laget av et mykt og behagelig bomullsstoff, er denne luen designet for å kunne brukes hele dagen. Designet har en justerbar stropp for en tilpassbar passform og en enkel, brodert slogan på forsiden. Luen kommer i en vakker beige farge som passer til en rekke ulike stiler. Med sin høykvalitetsbygning og trendy design, vil denne luen fra Drôle de Monsieur være en verdifull tillegg til garderoben din.

Farge: Beige

 

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med designernes signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av kolleksjonene til Drôle de Monsieur.