Navy Washed Cotton Soft Front

750,-
Størrelse

Navy Washed Cotton Soft Front fra Varsity Headwear er en klassisk baseballcaps for hverdagsbruk, i en vintagevasket finish.

Den nye Navy Washed Cotton-hetten er designet for å være den klassiske baseballcapsen i en myk capsform. Den vaskede finishen gir den et mer avslappet utseende og en viss holdbarhet for hverdagsbruk.

På baksiden finner du en justerbar nylonstropp med ringer i rustfritt stål for å tilpasse passformen din og Varsitys signaturlogo.

Etter flere bruk og daglig bruk kan det oppstå flekker. På grunn av dette anbefaler vi å vaske den vaskede bomullshetten for hånd regelmessig for å sikre lang levetid.

  • Bomullscaps med vasket utseende
  • Justerbar stropp bak for individuell tilpasning
  • Varsity-emblem
  • Farge: vasket mørk blå

UTVENDIGE STOFFER:
Laget av 100% bomull.

INTERIØR STOFFER:
Laget av 59% bomull, 41% polyester

Hetten er utstyrt med en justerbar (+/- 1,5 CM) nylonstropp, holdes sammen med ringer i rustfritt stål.

XS (52,5–54,5 cm)
S (54,5–56,5 cm)
M (56,5–58,5 cm)
L (58,5–60,5 cm)
XL (60,5–62,5 cm)

Varsity Headwear. I deres søken etter den perfekte caps endte de norske brødrene Sebastian og Aleksander opp med å designe sin egen caps. Guttene i Varsity Headwear har fokus på stoffer av høy kvalitet og bærekraftig produksjon. De leverer capser med fantastisk passform og eksklusive materialer. Capsene fra Varsity Headwearer en klar helårsfavoritt i tilbehørskategorien hos RETRO. Hver sesong utarbeides det nye kolleksjoner i ulike stofftyper, utviklet i samarbeid med veveriet de bruker i Biella-regionen i Nord-Italia.