-30%

Champion Ring Black Eye

5 000,-
3 500,-
Størrelse

Champion Ring Black Eye fra Tom Wood er en dristig signetring laget av høykvalitets 925 sterling, belagt med hvit rhodium for å styrke overflaten og forhindre oksidering. Ringen ble designet for Tom Woods femårsjubileum med "2013 - 2018" preget inn i hver skulder av ringen. På toppen er ordtaket "Daydreams - Nightmares" preget, som omfavner motsetningene i livet. Det gode øyet i midten er satt med en svart Spinel.

Solid 925 sterlingsølv med rhodiumsbelegg. 

Rhodium beskytter mot riper og slitasje, samtidig som det gir en lysere og penere finish.

Sort Spinell

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 
Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 
Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Topplate / 20 x 20 mm. 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.