Curb Chain M Gold 24,5 Inches

4 300,-
Størrelse
Curb Chain M Gold er en klassisk og moderne kjede fra Tom Wood, oppdatert med merkets spesialdesignede låsesystem. Kjedet er laget av høykvalitets 925 sterling sølv, belagt med 1 mikron 9K gull. Kjedet kommer i forskjellige lengder. Alle Tom Wood-kjeder er klassiske og moderne unisex-stiler, enkle å ha på seg som et enkelt statement eller kombineres med andre halskjeder fra merkets kolleksjoner.

Solid 925 sterlingsølv belagt med 1 mikron 9k gull. 

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Bredde: 2,9 mm. 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.