Tarot Strength Pendant Gold

2 900,-
Størrelse

Tarot Strength Pendant Gold er et vakkert smykke med det moderniserte Styrke-motivet fra tarotkortet nummer 8 av 78. Det symboliserer seier over livets utfordringer ved styrke i karakteren din. Et elegant halskjede som minner om din indre styrke og mot, perfekt for enhver anledning. Håndlaget med omhu og dypt meningsfullt for tarotentusiaster og de som verdsetter symbolikk. Et subtilt og sofistikert tillegg til din smykkesamling.

Solid 925 sterlingsølv belagt med 1 micron 18k gull. 

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Kjedelengde / 546.1 mm
Kjedebredde / 1.5 mm
Anheng / 15 x 20 mm

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.