La Casquette Slogan Black

800,-
Størrelse

Drôle de Monsieur sin Slogan Black caps er et stilig og moteriktig tilbehør som er perfekt for å fullføre et hvilket som helst antrekk. Capsen kommer i klassisk svart som passer til en rekke ulike stiler. Med sin høykvalitetsbygning og trendy design, vil denne capsen fra Drôle de Monsieur være et verdifullt tillegg til garderoben din.

  • Laget av et mykt og behagelig bomullsstoff
  • Justerbar stropp for en tilpassbar passform 
  • Brodert slogan på forsiden

Farge: Svart

100% bomull. 

Unisex og onesize. Justerbar reim bak. 

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

"Not From Paris Madame"

Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med merkets signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av basekolleksjonen til Drôle de Monsieur. Samtidig kommer det stadig nye modeller med merkets ikoniske "NFPM"-slogan, og du kan være sikker på at du finner de beste godbitene fra det franske merket som Retro.