Cashmere Scarf Supreme

2 500,-
Størrelse

Hentet fra det banebrytende italienske huset Piacenza, presenterer dette kashmirskjerfet en perfekt symbiose av miljøfokus, innovasjon og uovertruffen kvalitet. Utført med delikate frynser på kortsidene og kronet med et stoffpatch som bærer stolt bedriftens logo, er dette skjerfet en sublim manifestasjon av tidløs eleganse og etisk produksjon.

  • Mål: 30cm x 170cm
  • Håndlaget i Italia
  • Laget av kasjmir

Farge: Grå og blå

Piacenza, en bærebjelke i kashmir- og ullindustrien, de bærer en historie som spenner over århundrer med ekspertise i produksjon og behandling av edle ullmaterialer. Med røtter som strekker seg tilbake til 1733 har Piacenza stått imot økonomiske vanskeligheter, krigstider, okkupasjoner og naturkatastrofer. Gjennom dedikasjon og en urokkelig vilje har de bevart og overført enestående kunnskap om kashmirullens verden.

Beliggende i Pollone, Italia, fabrikken driver innovasjon og bærekraftig praksis. Piacenza er ikke bare en bedrift, det er en levende fortelling om tretten generasjoner som har forvaltet og utvidet arven. De er stolte medlemmer av den internasjonale foreningen the Henokiens, en eksklusiv sammenslutning av familieeide selskaper med en historie på minst 200 år.

Piacenza setter bærekraft i høysetet, ikke bare gjennom kvaliteten på sine produkter, men gjennom en forpliktelse til å verne om naturen og dyrelivet. Deres skjerf er ikke bare et symbol på eleganse, men et manifest av deres dypt forankrede verdier: kvalitet, arv og omsorg for planeten.